Craft

Craft of Sweden har ett stort utbud av träningskläder för cyklister, löpare, längdskidåkare och vardagsmotionärer. Innovativa träningskläder av hög kvalitet och komfort som inspirerar dig till att träna.

Från https://www.craftsportswear.com/sv/historia/

"Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden. Vår kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen."

Våra erbjudanden

1500:-

Zermatt Jacket

Allroundjacka i Gore Windstopper®-material. Förstärkning i axlarna, ergonomiskt formade ärmar, avtagbar huva och ventilationsdragkedjor.

Dam Stl S-XXL • Rek.pris 3000:-

1250:-

Down Jacket

Varm dunjacka med modern design för vardagsbruk i kalla vinterförhållanden. Har en hög, vadderad krage för extra skydd och värme, avtagbar huva, innerficka med dragkedja, tvåsidfickor och ribbade muddar i ärmsluten.

Herr Stl M-XL • Rek.pris 2500:-