Craft

Craft of Sweden har ett stort utbud av träningskläder för cyklister, löpare, längdskidåkare och vardagsmotionärer. Innovativa träningskläder av hög kvalitet och komfort som inspirerar dig till att träna.

Från https://www.craftsportswear.com/sv/historia/

"Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden. Vår kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen."

Våra erbjudanden

499:-

Storm Jacket 2.0

Snygg och funktionell vindjacka från Craft. Jackan har ett värmande vindtätt material fram och borstat stretchigt material bak som reglerar temperaturen vid lugnare aktivitet i blåsiga miljöer. En ergonomiskt utformad jacka med formande ärmar som ger en följsam passform. Fram och bak har jackan reflekterande print och på sidorna finns två praktiska fickor. En perfekt jacka för utomhusaktiviteter

Herr Stl L • Rek.pris 1000:-

210:-

Pulse Tights

De bekväma Pulse-tightsen är gjorda av mjuk, stretchig och snabbtorkande polyester som håller dig torr och fräsch under intensiva träningspass. Har ergonomisk passform för optimal rörelsefrihet och en formad midja för stil och komfort. Dessutom kommer strumpbyxorna med mesh på baksidan av vaden för förbättrad fukttransport samt tunn Infinity C5 Pad för perfekt balans mellan dämpning och bra utseende.

Dam Stl XS-XL • Rek.pris 700:-